Supplementen

Supplementen

Een gezond en gevarieerd voedingspatroon, zonlicht, beweging, voldoende slaap en hydratatie zorgt voor een goede basis van je gezondheid en heeft altijd prioriteit.

Waarom supplementen nemen?

Door pesticiden gebruik, onrijpe pluk van groenten en fruit en verarmde landbouwgrond, bevat onze voeding tegenwoordig veel minder voedingsstoffen dan in het verleden. Daarnaast vragen we veel van ons zelf. Dan kan je wel wat ondersteuning gebruiken!

Er zit een groot verschil in de kwaliteit van supplementen. Producten zijn niet allemaal zomaar gelijkwaardig. Het is belangrijk om op de opneembaarheid en de combinatie van nutriënten te letten.

Welke supplementen zijn goed voor mij?

Ik raad vaak Vitakruid en Eqology aan. De supplementen van Vitakruid en Eqology hebben uitgebreid wetenschappelijk onderzoek als basis, natuurlijke vormen voor de beste opneembaarheid, een focus op de samenwerkende kracht tussen vitamines en mineralen en optimale doseringen voor een maximaal effect. Met de kortingcode inbalans 10% korting op al je bestellingen bij Vitakruid.nl

Dit moet je weten:

Met de kortingscode inbalans krijg je 10% korting bij al je bestellingen bij Vitakruid.nl. De code mag je natuurlijk áltijd delen.

Producten

Klik hieronder op het product voor meer informatie en uitleg van de dosering. Sommige suppletie mag niet bij zwangerschap of het geven van borstvoeding, let hier dus goed op.

Lorem ipsum dolor