Jouw gids in het oerwoud van voeding & hormonen

Zeg maar dag tegen vage klachten en voel je weer fijn in je eigen lichaam.

Je hebt last van vage klachten… het internet afstruinen zorgt voor het vinden van heel veel verschillende antwoorden, maar net niet wat je zoekt. En zie die informatie ook maar eens hapklaar bij elkaar te krijgen. Daarom heb ik dit voor jou gedaan. Op deze pagina vind je een aanbod aan e-gidsen om van je klachten af te komen.

Ik geloof niet in het niet-model

Ik geloof niet in een strikt regime waarin je alle lekkerbekkerij uit je leven moet schrappen. Daar is het leven te kort voor. Waar ik wel in geloof? Dat het leven te kort is om elke dag last te hebben van je hormonen.

In het oerwoud van voeding en hormonen heb ik een manier gevonden waarop je makkelijk, lekker én gezond kunt eten zonder dat je hoeft in te leveren op gezellige etentjes, een leuk leven en een goed glas botervette Chardonnay. Daarvoor hoef je echt niet je halve maandsalaris naar de biologische supermarkt te brengen en elke nacht je chiazaadjes in maanlicht te weken. Want een plan is pas goed als het haalbaar is.

Ik help jou je leven weer terug te krijgen. Weg met de stemmingswisselingen en nachtelijke zweetpartijen. Je darmen weer gezond en dat extra gewicht kwijt.
In samenwerking met Medisch Centrum Wijnegem zijn er oplossingen voor vaginale droogte, incontinentie en osteoporose oftewel botontkalking.

Als jij een baan, gezin en sociaal leven hebt, moet gezond eten vooral makkelijk zijn.

Daarom staan mijn gidsen bomvol haalbare, betaalbare en makkelijke recepten die je ook kunt maken als je om 18u weer met je kind op het voetbalveld moet staan. Apart koken? Nee hoor.

Alle recepten zijn puberproof dus je kunt gewoon gezellig samen blijven eten. Sterker nog: ik raad dat aan. Want ik geloof dat als je samen gezond eet, je de zaadjes plant waardoor je kinderen op een andere manier naar voeding gaan kijken. En dat gaat het verschil maken.

Jij krijgt een leven waarin hormonen niet meer je dag bepalen & tegelijk het verschil maken voor de gezondheid en de toekomst van je kinderen. Dát is pas levensgeluk.

Zeg vaarwel tegen vervelende en vage klachten als…

Het Terug in Balans programma

Mijn e-gidsen zijn toegespitst op specifieke gezondheidsproblemen. Denk aan de overgang, afvallen, hormonale migraine en de schildklier. Je vindt makkelijke en behapbare informatie, inzichten en informatie over de symptomen die je herkent bij jezelf.

Ik neem je stap voor stap mee met een leefstijlplan. Van het herkennen van je klachten naar voedingsadvies, ik leer je te ontspannen, leg je uit hoe je weer heerlijk gaat slapen en geef advies over supplementen. Dat allemaal in combinatie met een 10 weken menu plan met lekkere recepten voor jou en iedereen die mee eet! 

Voor inspiratie, volg mij op Instagram

Binnenkort meer handleidingen voor specifieke gezondheidsproblemen

Achter de schermen ben ik hard aan het werk aan nieuwe e-gidsen voor een gezonde levensstijl. Onderstaande gidsen zijn binnenkort beschikbaar, maar houd ook zeker de website of mijn instagram pagina in de gaten.

  • Binnenkort beschikbaar: Het Terug in Balans Schildklier programma: voel je je vermoeid en is je een schildklier uit balans? Het Schildklier programma is in ontwikkeling en gaat je helpen met jouw restklachten.
  • Binnenkort beschikbaar: Het Terug in Balans Afval programma: Jezelf fitter voelen en wat kilo’s kwijtraken? Het traject om op een gezonde manier af te vallen is binnenkort beschikbaar! Met het Terug in Balans Afval programma leer jij je eigen lichaam kennen, hierdoor val je op een gezonde manier af, bereik je een gezond gewicht en krijgt je zelfvertrouwen een boost!