Supplementen voor een gezonde leefstijl.

Ontdek wat supplementen voor jou kunnen betekenen.

Op deze pagina vind je informatie over supplementen en het gebruik ervan. Houd altijd in gedachten dat een goede basis voor gezond leven gecreëerd wordt door een gevarieerd voedingspatroon, voldoende zonlicht, beweging en rust. Geef deze aspecten altijd eerst prioriteit.

Supplementen kunnen tekorten aanvullen in het voedingspatroon en ondersteunen zo jouw algemene welzijn. Je lichaam krijgt een extra boost en zo wordt je algemene gezondheid verbeterd.

Supplementen kunnen je steun bieden bij overgangsklachten. Supplementen zijn een ondersteuning voor een gezonde levensstijl.

Waarom supplementen nemen?

Door pesticidengebruik, onrijpe pluk van groenten en fruit en verarmde landbouwgrond bevat onze voeding tegenwoordig veel minder voedingsstoffen dan in het verleden. Daarnaast vragen we veel van onszelf. Dan kun je wel wat ondersteuning gebruiken!

Er zit een groot verschil in de kwaliteit van supplementen. Producten zijn niet allemaal zomaar gelijkwaardig. Het is belangrijk om op de opneembaarheid en de combinatie van nutriënten te letten.

Welke supplementen heb ik nodig en waar kan ik deze supplementen kopen?

Kies supplementen die passen bij jouw leefstijl. Persoonlijk raad ik de merken Vitakruid en Eqology aan. De supplementen van Vitakruid en Eqology hebben uitgebreid wetenschappelijk onderzoek als basis, natuurlijke vormen voor de beste opneembaarheid, een focus op de samenwerkende kracht tussen vitamines en mineralen en optimale doseringen voor een maximaal effect.

Dit moet je weten over het gebruik van supplementen

Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, neem dan altijd contact op met je arts. 

In mijn e-gidsen geef ik supplementen advies. Wil jij een persoonlijk advies, dan kun je een los consult bij mij boeken. 

Supplementen kunnen je gezondheid ondersteunen. Denk aan magnesium, omega-3 en vitD.

Kortingscode Vitakruid

Met de kortingscode inbalans krijg je 10% korting op al je bestellingen bij Vitakruid.nl. De code mag je natuurlijk áltijd delen met andere mensen in je omgeving.

Producten

Multi Dag&Nacht-Vrouw

Magnesium Complex

Osta K2 D3 Algae

Feminosan

Calcium 400 D3 uit Rode Alg

Glutazyme_90

Glutazyme

Femme_Hormoonformule_90

Femme Hormoonformule

Super_Greens

Super Greens

Symflora_60

Symflora

Saffraan_L-Theanine_90caps

Saffraan L-Theanine

L-Glutamine_Complex

L-Glutamine Complex

Lorem ipsum dolor